top of page

RIDELEJRE 2023

STENBJERGGÅRD RIDESKOLE
RIDELEJRE SOMMER 2023

 

RIDELEJRBREV UGE 26

Stenbjerggård Rideskole afholder igen i år de traditionelle og meget populære ridelejre. Vi fortsætter tidligere års succes og tilbyder nu 3 forskellige slags:

 

Ridelejr med overnatning, 5 dage pris kr. 3.200 (dep. kr. 1.500,-)

Lejr 1: Uge 26 - tirsdag 27. juni - lørdag d. 1 juli.

Dagridelejr, 4 dage kl. 9 - 17, pris kr. 2.400 (dep. 1.000,-)

Lejr 2: Uge 27 - Tirsdag d. 4 juli - fredag d. 7 juli.

Kombi-ridelejr, 5 dage pris kr. 3.200 (dep. kr. 1.500,-)

Lejr 3: Uge 28 - tirsdag d. 11. juli - lørdag d. 15. juli.

IMG_0758.jpg

Tilmelding sker ved mail med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og mail samt 3 ponyønsker, til kontoret på oresundskystens-rideklub@mail.dk fra onsdag d. 1/3 kl. 16.00. Du vil indenfor ca. 1 uge modtage mail med faktura på depositum, som skal betales. HUSK: at din tilmelding først gyldig og gældende, når du har indbetalt fremsendte faktura på depositum.

 

Ved tilmelding betales depositum hhv. 1.500 / kr. 1.000 kr. Restbeløbet indbetales inden 1. juni på fremsendt opkrævning.. Ved framelding er depositum tabt. Efter 1. juni kan restbeløbet kun tilbagebetales, hvis ridelejren sælges til anden deltager.

 

For overnatningsridelejren gælder, at den hovedsagelig er forbeholdt de ældste elever, som er fyldt 10 år.

 

Ryttere med egne ponyer er velkomne til at deltage til samme pris som øvrige. Omkring en uge inden ridelejrens start blive sendt informationer ud til alle deltagere.

IMG_0672.jpg

Ridelejr er mere end bare ridning, det er socialt, det er venskaber, det er hygge.

Generelt for alle ridelejre

Du får samme pony under hele ridelejren. Vi har godt nok ikke landets mest moderne faciliteter, men de hyggeligste. Vi har selvfølgelig voksne undervisere. Du rider 2-3 gange hver dag, får teoriundervisning og får med garanti lært en masse samtidig med, at vi har det drønsjovt.

 

Vi lægger vægt på, at vore ridelejre er for de ryttere, som gerne vil lære noget mere - og ikke bare skal have tiden til at gå i ferien.

Ridelejr med overnatning

Her er der fuld fart over feltet, og du skal være mindst let øvet for at kunne deltage her. Lejren er hovedsagelig forbeholdt de lidt ældre deltagere.Vi deler jer i hold, efter hvad I kan. Du har mulighed for selv at ønske en pony, som du har for dig selv hele ridelejren. Vi kan nævne fra programmet, som det ser ud i skrivende stund:- springkursus, både teori og praksis,- dressurkursus, både teori og praksis,- ponylege, sjov og ballade med holdkonkurrencer,- skovtur,- spændende teorikurser,- afsluttende konkurrence,- aktivitetsværksted- masser af hygge og samvær - og overraskelser. Vi prøver dog at være lidt fleksible med hensyn til programmet, så det tilpasses deltagernes niveau og ønsker.

IMG_0759.jpg

Dagridelejr

Dette er ridelejrene for de børn, som helst vil sove i deres egen seng.Vi starter hver formiddag kl. 9, og vort program slutter kl. 16, hvor forældre er velkomne til en stund sammen med os over en kop kaffe/the/saft og et stykke kage. Kl. 17 går vi hjem. Fredag, som er sidste dag, er dog lidt anderledes. Der giver vi opvisning for alle forældre og søskende efter frokost, hvorefter vi siger farvel kl. 17.

 

I bliver delt i små hold efter niveau. Der er max. to ryttere pr. pony. Alle rider to gange hver dag. Mens halvdelen rider, lærer de andre teori. Desuden spiser vi frokost, som rideskolen laver. Hvis vejret tillader det, vil vi arrangere en skovtur en af dagene.Nogen eftermiddage vil der være aktivitetsværksteder, hvor man kan være kreativ og hygge.Du kan selv ønske en pony, som du både rider og passer, eventuelt sammen med en anden. Husk at ønske mindst tre ponyer, hvis nu yndlingsponyen ikke er opnåelig.

 

Vi forventer, at du selv kan ride uden at blive trukket, og at du er frisk på at lære noget nyt. Hvis du kan sige ja til dette, er du velkommen, hvad enten du er nybegynder eller øvet. Vi tilpasser undervisningen til dit niveau. Der er desuden en stor hjælper til rådighed for de mindste ponyer.

 

Kombi-ridelejr

Her bestemmer du selv om du vil sove hjemme, eller på rideskolen.Det aftales med personalet. Der er ingen aldersbegrænsning, dog er det en fordel at kunne opsadle og ride selv, så du skal minimum være let øvet.

 

Vel mødt på ridelejr til sommer

Louise og co.

bottom of page