top of page

Dejlige billeder af vores ponyer, heste & ryttere

Lady, Irsk pony, født i 2014

Lady er en sød og MEGET smuk hvid pony. Hun kom til rideskolen i foråret 2023 og var ikke så trænet da hun kom. Hun rides derfor pt af en privatrytter så hun får kontinuerlig træning.
 

Nancy, Fell pony, født i 2008

Søde smukke Nancy. Hun er en stædig dame der ved hvad hun vil have, hun skal derfor rides af elever der kan ride selv da hun ikke gider hjælpere. Nancy ligner en mini friser, men hun er af den sjældne race Fell pony.

Nancys part hedder Alberte.

Rambo, blanding, født i 2004

Rambo er rideskolens mindste pony, han bliver derfor også kun brugt på minihold og det er han rigtig god til. Alle elsker Rambo fordi han er så nuttet og faktisk går ret så pænt. Rambo kan også gå for vogn. Rideskolen låner Rambo af Kristina.

Rambo søger part.

Zenta, Pinto, født i 2003

Zenta er en af vores mange brogede ponyer og hun er meget populær. Hun kan bruges til lidt af det hele men kan kræve en bestemt rytter. Hun er klart bedst til spring men man skal ride hende godt frem- ellers gider hun ikke ;-)

Zenta søger part.

Facebook - Untitled

Diva, blanding, født i 2004

Diva er en af rideskolens få heste. Oprindeligt kommer hun fra polen. Hun er den mest sikre hest vi har da der skal virkelig meget til at skræmme hende. Hun bliver derfor også brugt til rideterapi. Diva bliver brugt primært i det store ridehus men kan også sagens gå i det lille. Hun har to parter: Alma og Aase.

bottom of page