top of page

OM OS

Stærkt fællesskab med rollemodeller

Vores sociale fællesskab bygger på, at de ”store” fungerer som rollemodeller for de ”små”, hvor vi hjælper og tager hensyn til hinanden - både med ridningen og i de sociale aktiviteter. 

 

Fællesskabet er så stærkt, at det skaber "venskab af guld".

 

Socialt ansvar

Vi løfter et stort arbejde for omkring 300 børn og unge i form af sundhedsfremmende aktiviteter, gode sociale rammer og fritidstilbud, herunder for en gruppe, der normalt er svær at motivere til et aktivt forenings- og idrætsliv. Vi løfter også opgaver omkring social ulighed.

ØRK - Din start på et godt hesteliv

 

Øresundskystens Rideklub (ØRK) driver Stenbjerggård Rideskole. Vi er medlem af Dansk Ride Forbund. Vi er også godkendt til ridefysioterapi, dvs. ridning for personer med handicap.

 

Ridning for børn og unge - uanset forudsætninger

Vi fokuserer på ponyridning for børn og unge samt deres sociale fællesskab. Vores kerneværdier er korrekt grundridning, sikkerhed og hestevelfærd.

 

Kerneværdierne er integreret i rideundervisningen for at sikre, at børn og unge fra starten af deres ridekarriere får en solid bagage med i rygsækken i deres videre færd inden for ridesporten - hvad enten det er bredde- eller konkurrenceridningen.

        Støttet af Helsingør Kommune

 

Helsingør Kommune støtter os som en del af kommunens mangfoldige idrætsliv. Kommunen stiller Stenbjerggård til rådighed og yder et årligt driftstilskud.

Hjælpersystem

Vores særlige hjælpersystem betyder, at alle børn og unge kan starte til ridning - uanset deres egne eller forældrenes forudsætninger. 

 

Vi lægger vægt på, at børn og unge skal have muligheder for at udvikle sig inden for ridesporten uanset forudsætninger. Vi prioriterer at tilbyde undervisning og rideskoleponyer, så alle børn og unge kan konkurrere på højt klubplan - også børn og unge uden egen pony.

t 157.JPG

Hos ØRK kan både øvede og nybegyndere starte til ridning

t 824.JPG

Som de eneste i Nordsjælland tlibyder ØRK et hjælpersystem, som betyder at alle kan starte til ridning, uden at gå på kompromis med sikkerheden

Små hold

Rideundervisningen er kendetegnet ved små hold med voksne ridelærer samt leg og lær i undervisningen.

bottom of page