top of page

SPONSORER

Kontakt

Kontakt Stine Pinholt på telefon 49 13 28 50 eller via mail: oresundskystens-rideklub@mail.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Sponsorer

Humlebæk Dyreklinik v./ John Knudsen

Tikøb korn- og foderstofforretning

Pam Rideudstyr

 

 

Støttet af Helsingør Kommune

Helsingør Kommune støtter os som en del af kommunens mangfoldige idrætsliv. Kommunen stiller Stenbjerggård til rådighed og yder et årligt driftstilskud.

ØRK søger sponsorer

 

ØRK er en større rideklub med beliggenhed på Kellerisvej 50, 3060 Espergærde. Vi holder en masse stævner i løbet af året. Både indendørs og udendørs. Vi holder normalt 3-5 klubstævner og 1-2 distriktstævner for både hest og pony, men er dog mest sat ind i ponysporten. Klubben er primært en springklub.

 

Vi har brug for sponsorer der ønsker at støtte klubben under stævner og til dagligt.

Under stævner har vi brug for præmier til de placerede ryttere. Her drejer det sig for det meste om de 3 først placerede. Præmierne variere efter om det er en 1,2 eller 3 plads og om det er en lille eller stor klasse.

Aftaler kan evt. indgås på den måde, at vi har et beløb at købe præmier for i løbet af et år, eller det kan være udstyr som rideskolen kan anvende til hverdag/stævner  eller lign..

 

Du kan til gengæld få et stort reklame skilt op at hænge i ridehuset eller ude på udendørsbanen. Det kræver blot at du selv betaler for fremstilling af skiltet. For at få et skilt hængt op skal du sponsere rideklubben med mindst 5.000 kr. om året. For mindre beløb er der mulighed for ophængning i det lille ridehus.

Der er også mulighed for andre løsninger såsom spring med sponsorlogo, tekstilvare med logo (jakker, veste, kasketter til personale og hjælpere) underlag med logo til rideskoleponyerne og lign.

 

Klubben er ugentlig besøgt med omkring 350 elever med forældre, søskende osv., som til dagligt så vil se DIT logo og firmanavn. Endvidere har rideskolens hjemmeside over 3000 klik om ugen, her er der mulighed for at linke til sponsorfirmaer, og vi ligger gerne firmalogoer ind på de forskellige sider.

Til stævner vil der også være mulighed for at stille en bod op så du kan gøre lidt reklame og sælge dine varer.

bottom of page