top of page

PART PÅ EN PONY

En måde at få egen pony eller hest på

 

Mange bliver hurtig bidt af ridningen og livet i og omkring stalden. For at give vores ryttere en mulighed for at blive dygtigere og få del i staldlivet og ansvaret for at passe en pony eller hest, er det muligt at få part på en pony eller hest.

 

Rideskolepart

De fleste af rideskolens ponyer og heste har en eller to parter. Partsordningen indebærer, at du har to undervisningsdage på hold og en dag, hvor du selv rider en lektion hver uge. Partsdagene er enten fredag eller søndag. På de dage er der en anden stemning på rideskolen. Der bliver ordnet og vasket - og snakket og grinet en hel del.

 

Som part har du ansvaret for din partspony eller hest på din partsdag, dvs. at du skal strigle, muge og ordne seletøj - og selvfølgelig ride. Da du rider selv, skal du mindst være 10 år, for at kunne få part. Det er en individuel vurdering i forhold til hver enkelt pony, om den skal have parter, og om den skal have en eller to, så henvend dig til Louise, hvis du vil høre mere om partsordningen, eller om du kan få part på din yndlingspony.

Prisen for en part pr mdr er 1.700 kr

Tal med Louise hvis du er interesseret i en part :-)

bottom of page