top of page

PART PÅ EN PONY

En måde at få egen pony eller hest på

 

Mange bliver hurtig bidt af ridningen og livet i og omkring stalden. For at give vores ryttere en mulighed for at blive dygtigere og få del i staldlivet og ansvaret for at passe en pony eller hest, har vi lavet to partsordninger - rideskolepart og delepart.

 

Rideskolepart

De fleste af rideskolens ponyer og heste har en eller to parter. Partsordningen indebærer, at du har to timers undervisning og en dag, hvor du selv rider en lektion hver uge. Partsdagene er enten fredag eller søndag. På de dage er der en anden stemning på rideskolen. Der bliver ordnet og vasket - og snakket og grinet en hel del.

 

Som part har du ansvaret for din partspony eller hest på din partsdag, dvs. at du skal strigle, muge og ordne seletøj - og selvfølgelig ride. Da du rider selv, skal du mindst være 10 år, for at kunne få part. Det er en individuel vurdering i forhold til hver enkelt pony, om den skal have parter, og om den skal have en eller to, så henvend dig til bestyrelsen, hvis du vil høre mere om partsordningen, eller om du kan få part på din yndlingspony.

 

Delepart

Delepartsordningen er en mulighed vi har skabt for de ryttere, som gerne vil udvikle sig videre og få mulighed for et tæt tilknytning til en enkelt pony. Ordningen betyder, at I er to ryttere der deler en pony eller hest. I rider 3 dage hver, hvor ponyen eller hesten er jeres hele dagen. Der indgår to undervisningstimer, som en del af ordningen. Den sidste dag rider du selv. I er to om at passe ponyen eller hesten og skal selvfølgelig også sørge for at dens udstyr er i orden. Rideskolen stiller alt udstyr til rådighed og har ansvaret for dyrlæge, smed mv.

 

Aktuelt har rideskolen 1 deleparts-hest. Men andre aftaler kan forekomme.

CREZANTO

Crezanto er en smart varmblodsvallak efter Crelido. Han er ca. 165 i stg. og springer ret godt.  

Please reload

bottom of page