top of page

BLIV MEDLEM

Vi underviser i ridedisciplinerne springning og dressur.

 

På ØRK får du:
  • Kvalificeret rideundervisning af ansvarsfulde pædagogiske ridelærere

  • Undervisning på små hold med 5-8 ryttere

  • Undervisning på dit niveau uanset om du skal til at starte eller har redet før

  • Socialt fællesskab med andre hesteglade børn og unge

 

Vi lægger vægt på:
  • Korrekt grundridning i undervisningen

  • Høj sikkerhed for medlemmerne

  • Velværd for ponyerne og hestene

 

ØRK er med andre ord – din start på et godt hesteliv.

Hvordan kommer jeg i gang med at ride?

 

ØRK - Øresundskystens Rideklub er din start på et godt hesteliv. 

 

Det letteste er at komme forbi, emaile os eller ringe til kontoret i åbningstiden, og blive skrevet op. Når der er plads på et hold, ringer vi, for at aftale tid for en gratis prøvetime. Hvis du eller dit barn, gerne vil prøve om ridning er noget for jer, er du også velkommen til enten at komme forbi, eller kontakte os med henblik på en gratis ridetime, eller bare at se hvordan rideundervisningen foregår, og fornemme stemningen (husk gulerødder, det vil ponyerne blive glad for). Ridehjelm kan du låne af os, så du behøver ikke investere i dyrt udstyr fra starten. 

        Støttet af Helsingør Kommune

 

Helsingør Kommune støtter os som en del af kommunens mangfoldige idrætsliv. Kommunen stiller Stenbjerggård til rådighed og yder et årligt driftstilskud.

IMG_0676.PNG

Du er altid velkommen til at kigge forbi, og få en gratis ridetime eller se hvordan rideundervisningen foregår

Der er hold i tidsrummet kl. 16 til ca. 19 på hverdage, og fra 9.30 - 13.15 på lørdage. Tiderne for miniholdene ændres løbende efter behov. Om lørdagen efter kl 14 og om søndagen er rideskolen lukket bortset for privatryttere og partsryttere.

 

Selv om vi på grund af vort høje sikkerhedsniveau har været forskånet for ulykker her på rideskolen, er det alligevel klogt, hvis man som rytter har en privat ulykkesforsikring. Rideskolen har ikke en forsikring, som dækker eleverne.

 

Du behøver ikke at vide en masse om heste og ponyer for at starte til ridning - vi har dygtige børn og unge som gerne hjælper med at sadle op mv. Ridehjelm og sikkerhedsvest kan du låne af os.

bottom of page